Чланци 

Нова година куца на вратима…

Ученици млађих разреда су са нестрпљењем чекали Новогодишње празнике.Последњих дана децембра све је било у новогодишњем руху. Ученици су на часовима пројектне наставе,ликовне културе,ваннаставних и слободних активности правили накит,честитке,Снешка Белића,Деда Мраза и уређивали своје учионице, ходник и хол школе.

У четвртак, 26. децембра пожелели су да заједно са другарима и учитељицама обележе овај празник и извели су  пригодан  програм за своје другаре, родитеље, наставнике, представнике Црвеног крста и друге госте.Представили су се колажем различитих уметности – рецитацијом, музиком, игром и глумом.

Представник Црвеног крста наше Школе Јелена Остојић, обратила је се присутним гостима и захвалила се на дугогодишњој сарадњи представницима Црвеног крста Пријепоље.

Нада Драгутиновић испред Црвеног крста Пријепоље захвалила је се на вишегодишњој сарадњи,на срдачности запослених и деце и рекла је да јој је велико задовољство сваки долазак у нашу школу.

Директор се у свом обраћању захвалио у своје име и име свих радника и ученика локалним предузетницима који су својом вољом и жељом допринели упознавању ученика са предузетништвом и тиме им омогућили да знања стечена у школи практично и примене.

У питању су брза храна „Код Була“, „Митровића воденица“, сервис за прање тепиха“Метко“,ковачка радња“Мусић“ и намештај „Мушановићи.“

Приредба је била едукативног и забавног карактера тако да смо сви уживали у њој.

Најновији чланци

Leave a Comment