Чланци 

Час здравственог и физичког васпитања посета ИО Косатица

У петак 12. октобра 2018. године ученици одељења V-2 са својим наставником здравственог и физичког образовања Муниром Мусићем и наставником математике Хајрудином Нуковићем посетили су издвојено одељење Косатица.

На пешачење су кренули у 10:40 испред матичне школе. Прву паузу су ученици правили у селу Седобро код споменика који је подигнут на месу погибије Љубише Миодраговића и његових саборораца.

Након 15-о минутне паузе пут су наставили даље према ИО Косатица где су стигли у 12:50h.

Након окрепљења и одмора, ученици су се поиграли у сали за физичко заједно са наставницима и учитељицом Душицом Голубовић. Убрзо затим придружиле су им се и библиотекарка Маријана Средојевић и наставница музичке културе Искрица Радоњић.

Деца су се са одушевљењем прихватила закуске као и наставници.

Лепота овог пешачења је у томе што су наши ученици из матичне школе својим другарима из издвојеног одељења приредили једно незаборавно поподне укључујући их у игру и делећи са њима искуства.

У 15:10 су се ученици и наставници опростили са својим домаћинима и кренули назад. Сва деца су изразила задовољство што су ишли на ово пешачење иако је оно трајало пуних шест сати у одласку и повратку. Испред матичне школе су стигли у 17:00h.

Најновији чланци

Leave a Comment