Свечана додела сведочанстава

Још једна генерација осмака успешно је завршила своје осмогодишње школовање. Свако од њих је оставио свој печат и свако од њих ће поћи својим путем. Ускоро ће полагати завршни испит, уписати нове школе али верујемо да никада неће заборавити ово раздобље живота, учитељице које су их водиле четири године Драгану Бојовић и Јелену Мандић, као ни разредне старешине Садету Адиловић и Ану Нишевић, с којима су делили и добро и зло.

У понедељак, 20.6. у трпезарији школе организована је свечана додела сведочанстава. Мале матуранте на почетку је поздравио директор школе Бесим Бегановић. Након поздрава ученицима су поред сведочанстава додељене Вукове и Посебне дипломе.

Најуспешнији у овој генерацији заслужили су Вукову диплому:

Сања Бојовић

Санел Дуран

Елма Малагић

Алма Бешлић

Никола Кијановић

Најлепши тренутак свечаности је био уручивање дипломе за ђака генерације, који је ове године додељен Јани Секулић.

Наставница хемије Садета Адиловић је као Јанина разредна описала Јану као вредну, амбициозну, сналажљиву ученицу која је упорна и истрајна у остваривању својих циљева.

Поред школских активности Јана је и члан Аматерског позоришта Дома културе, а прошле године је изабрана за боравак у Петници.

26.,27. и 28. јун су резервисани за полагање завршног испита. Прелиминарни резултати, биће познати у петак 1.7.2022.г. када ће наши ученици имати и матурско вече у трпезарији наше школе.

У нади да ће на овој животној раскрсници изабрати прави пут желимо им много среће и успеха.

Најновији чланци

Leave a Comment