Чланци 

Успеси ученика млађих разреда

Ученици млађих разреда и поред свакодневних обавеза у школи постижу и одличне резултате у естетским вештинама.

Представљамо вам седам изузетно даровитих ученика.
1. Амар Капиџић ученик другог разреда, воли да слика и својим талентом и веселим бојама у очима посматрача својим делима буди оптимизам и опуштање.
Лепоту мора, неба, птица и целокупне природе преноси на своја платна и краси простор наше школе.

Амар Капиџић


2. Мија Малешић ученица треће два одељења, ужива у свирању клавира. Поред атлетике и љубави према писаној речи ужива у свирању захтевних композиција.
Приредбе и часови музичке културе су задовољство за ученике млађих разреда уз мини концерте наше Мије. Мија је ученица првог разреда Основне музичке школе.

Мија Малешић


3. Мартина Гојаковић ученица треће један одељења, свира виолину. Иако у нашем граду нема могућност похађања часова овог инструмента, Мартини није тешко да на часове одлази у Ужице. Крхка и нежне грађе ова десетогодишња девојчица мења слику када у рукама има виолину и свира.
Можда смо нескромни али неретко се деси да нам и Мартина и Мија често поправе расположење и подигну нас на ноге својим музицирањем.

Мартина Гојаковић

4. Јединствени, талентовани и посебни ученици четвртог разреда Софијана Кубуровић, Алида Бећировић, Лука Матовић и Павле Радуловић такође су ученици Основне музичке школе и похађају други разред. Софијана и Алида свирају клавир, а Лука и Павле хармонику.

Софијана Кубуровић
Алида Бећировић
Павле Радуловић
Лука Матовић


Уживање је радити уз овакву децу. Веома смо поносни и на њих и на њихове успехе!

Најновији чланци

Leave a Comment