Млађи разреди

 

 

 •  Јелена Остојић, Професор разредне наставе

Основну и средњу школу завршила у Пријепољу. Учитељски факултет завршила на Крагујевачком универзитету одељење у Ужицу. У просвети ради од 2002. године, а у ОШ „Свети Сава“ од 2007. године. Своје таленте показује на разним пољима а посебно у књижевности. Својим песмама, које пише дуг низ година, младе нараштаје усмерава да негују српски језик и књижевност,  па је због тога и зову „песничка душе школе“.

 

 • Сандра Малешић, Професор разредне наставе

Основну и средњу школу завршила је у Пријепољу. Звање Професор разредне наставе стекла је на Крагујевачком Универзитету одељење у Ужицу. Од 2009.  ради у просвети, а од 2010. године у ОШ „Свети Сава“. Својим активностима, идејама и непрекидним радом са децом добила је епитет највећег креативца у школи.

 

 • Миљана Ћировић, Професор разредне наставе

На Учитељском факултету у Ужицу дипломирала 2010.године, у ОШ „Свети Сава“ ради од 2010. године. Свој таленат за певање и љубав према музици свакодневно преноси на децу кроз игру, креативне радионице и ваннаставне активности.  Члан је већине школских тимова и организација јер се најбоље показује кроз тимски рад.

 • Јелена Мандић, Професор разредне наставе

Основну школу завршила у Прибој, средњу пољопривредну школу у Пожези. На Учитељском факултету у Београду дипломирала 2007. године кад и почиње да ради у просвети. У ОШ „Свети Сава“ ради од 2015. године.

 

 

 • Аида Аличковић, Професор разредне наставе

Четврта генерација учитеља у породици. Основно образовање завршила у овој школи. По завршетку учитељског факултета 2005. године радни однос заснива у овој школи.

 

 • Снежана Пушица, Професор разредне наставе

Основну и средњу школу завршила у Пријепољу. Звање професора разредне наставе стекла на Крагујевачком Универзитету одељење у Ужицу. У просвети ради од 1993, а у ОШ „Свети Сава“ од 2004. године. Мајка троје деце, а љубав према просвети пренела је на своје две ћерке, које су такође учитељице.

 • Драганa Бојовић, Професор разредне наставе

Основну школу у гимназију завршила у Пријепољу, а Учитељски факултет у Ужицу, 2002. године. Мастер студије завршила 2014/2015. године. У ОШ „Свети Сава“ ради од 2003. године. Мајка две ћерке. Воли рад са децом и то јој причањава највеће задовољство.

 

 

 • Ајша Бјелак, Професор разредне наставе

Основну и средњу школу завршила у Пријепољу. Учитељски факултет завршила на Државном универзитету у Новом Пазару. У просвети ради од 2008. године ,а у ОШ „Свети Сава“  од 2010.године

 

 • Љиљана Гојаковић, Професор разредне наставе

Пријепољску Гимназију завршила 2003. године, Учитељски факултет у Ужицу 2008. године. У ОШ „Свети Сава“ ради од 2009. године. Посебно интересовање су јој логички задаци из математике. Труди се да математику приближи деци и упути их да сваки проблем мора имати решење. Мајка две ћерке.

 

 • Селма Чоловић, Професор разредне наставе у ИО ТАшево

Основну и средњу школу завршила у Пријепољу, Учитељски факултет у Новом Пазару 2008. године. У просвети ради од 2009. године, у ОШ „Свети Сава“ од 2015. године. Ужива у раду са децом.

 • Душица Голубовић, Професор разредне наставе у ИО Косатица

Средњу економску школу, смер финансијски администратор завршила у Пријепољу. Учитељски факултет завршила на Београдском универзитету, а мастер студије на Карагујевачком факултету 2014. године. У ОШ „Свети Сава“ ради од 2014. године, а од 2016. године у ИО Косатица.

 • Сања Бабић, Професор разредне наставе у ИО Аљиновићи

Основну и средњу школу завршила у Пријепољу а Учитељски факултет у Ужицу. На истом је завршила и мастер студије 2015. године. У ОШ „Свети Сава“ ради од 2014. године. Воли рад са децом, то је испуњава и причињава највеће задовољство. Иако је школа удаљена 50 км од матичне школе, заједно са ученицима, као тим, труде се да остваре што боље резултате.

 

 • Саида Реџовић, Професор разредне наставе у ИО Каћево

Оновну и Средњу економско-трговинску школу, смер економски техничар завршила је у Пријепољу. Звање Мастер професор разредне наставе стекла је на Учитељском факултету Универзитета у Београду, наставно одељење у Новом Пазару. У ОШ „Свети Сава“ ради од 2013. године у издвојеном одељењу Каћево. Иако је школа удаљена од Матичне школе скоро 25 км из овог ИО долазе ученици који постижу најбоље резултате у учењу.

 • Икнура Капиџић, Професор разредне наставе у ИО Хисарџик

Основну и средњу школу завршила у Сјеници, учитељски факултет  на Београдском Универзитету, одељење у Новом Пазару. Мастер студије завршила на Крагујевачком Универзитету, одељење у Ужицу. У просвети ради од 2010. године, а у ОШ „Свети Сава“ од 2011. године. Највећи таленат показује у цртању и сликању.