Чланци 

Нова учионица уз подршку пријатеља

Наша школа је учестовала на јавном конкурсу Бошњачког националног вијећа за финансирање пројеката од општег интереса. Конкурс је био отворен од 08.03.2022. године до 31.03. 2022. године и на њега је пристигло укупно 29 пријава.

Наставница Мирза Бајрактаревић је уз стручну помоћ сарадника школе осмислила и написала пројекат, финасијски извештај и потребну документацију предала на време.

Пројекат наше школе ,,Опремање учионице босанског језика“ је испунио  услове конкурса тако да је школа добила средства у износу од 120.000 динара које треба да послуже за опремање савременог кабинета који би користили сви ученици који похађају наставу на босанском језику, јер до сада нису имали кабинет па се настава одвијала у више учионица. Пројекта предвиђа куповину лаптопа, пројектора, пројектног платна, беле табле као и дидактичких средстава за унапређење наставе.

Потписивању уговора су присуствовали директор школе Бесим Бегановић и предметна наставница Мирза Бајрактаревић, у среду 15.06.2022. године у просторијама Бошњачког националног вијећа који су уприличили свечаност.

Поносни смо на ученике који похађау наставу и надамо се да ће у новој учионици постизати још боље резултате и бити пример како се чува култура и језик народа.  

Такође се  надамо да ће овај пример посужити и бити подстрек и другим наставницима и радницима школе да наша школа буде још боља.

Најновији чланци

Leave a Comment